Caldes d'Estrac Cultura Portada

El Poesia i + de Caldetes reinvindica un any més el paper de la cultura a la societat

Una imatge del Poesia i + de Caldetes

Les actuacions de Jordi Oriol, Míriam Cano i Maria Coma han donat el tret de sortida aquest dijous a la 13a edició del Festival Poesia i + que organitza la Fundació Palau de Caldes d’Estrac. Una imatge que parodia el comportament dels aficionats extremistes de futbol -hooligans- és la imatge escollida pels organitzadors per reivindicar, ara més que mai, la importància de la cultura a la societat actual.

Enguany, el festival torna a sortir de Caldes d’Estrac i diversos municipis maresmencs com Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Dosrius, Alella i Mataró acolliran recitals, concerts i accions de poetes, artistes i musics diversos en un programa d’actuacions que s’allargarà fins el 15 de juliol.

La programació de l’edició d’aquest 2018 del Poesia i + de Caldetes compta amb actuacions destacades com la del pintor mallorquí Miquel Barceló, el músic Pascal Comelade, recitals de poetes com Maria Sevilla, Míriam Cano, Blancallum Vidal, Miriam Reyes, Silvie Rothkovic, Laia Martínez i Jaume Pons; i també de representants de la poesia catalana actual com Dolors Miquel, Albert Roig i Josep Pedrals.

I com no podia ser d’una altra manera, la figura de Palau i Fabre tindrà especial rellevància en l’espectacle “Palau6”, i el recital de Maria Cabrera i David Castillo. El festival d’enguany es tancarà el 15 de juliol amb el muntatge de les veus de Josep Pedrals, Gerard Valverde i Miriam Reyes, que aniran acompanyades de la música de Ferran Palau i El Petit de Cal Eril.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*