Referèndum 1-O

Candini desmenteix que hagi pressionat els hotelers per fer fora la policia

Montserrat Candini atenent els mitjans. Foto: Twitter

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (PDeCAT) ha afirmat a través del seu compte de Twitter que “cap hoteler de Calella ha estat amenaçat amb retirada de llicència. Expulsar la Guardia Civil és una decisió de l’empresari que jo aplaudeixo”. Amb aquest tuit, Candini ha desmentit aquest dilluns al vespre les informacions que publicaven alguns mitjans de comunicació que apuntaven que l’Ajuntament havia amenaçat empresaris hotelers de la població amb la retirada de la llicència municipal d’obertura sino expulsaven els policies nacionals dels seus establiments.

Aquest dilluns s’ha conegut la notícia que diversos empresaris hotelers de Calella que allotjaven fins a 500 policies nacionals han decidit fer-los fora dels seus establiments. De fet, els policies han abandonat l’hotel de la població on estaven allotjats aquest dilluns a última hora entre els crits de centenars de persones que s’han aplegat entorn al carrer Església de la població.

A través de Twitter, l’alcaldessa de Calella també explica que ha demanat explicacions a la policia espanyola per la seva actuació de diumenge i ha denunciat amenaces de mort cap a la seva persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*