Arenys de Munt Portada Societat

Confirmen que els dos cossos trobats a Susqueda són els dels joves maresmencs desapareguts

Imatge dels dos joves maresmencs desapareguts a Susqueda que han difós els Mossos

Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquest divendres al migdia a través del seu compte de Twitter oficial que els dos càdavers trobats aquest dimarts a l’interior del pantà de Susqueda (La Selva) corresponen al Marc i la Paula, els dos joves d’Arenys de Munt i Cabrils de 21 i 23 anys respectivament que van desaparèixer a finals del mes d’agost. La identificació ha estat possible, segons han explicat els Mossos, gràcies a les empremtes dactilars. En un primer moment, però, l’autòpsia no va poder determinar al 100% la identificació dels dos cadàvers.

L’última notícia que van tenir d’ells les seves famílies era que anàven a fer una ruta en caiac per aquesta zona. Després de perdre la seva pista, els familiars van presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos i es va posar en marxa un dispositiu de cerca dels dos joves, que s’ha mantingut actiu fins ara. Pocs dies després d’iniciar-se aquest dispositiu, es va trobar el caiac del noi a la deriva. També es va trobar el cotxe de la parella a l’interior del pantà i els Mossos d’Esquadra van difondre una fotografia a través de les xarxes socials que va ser localitzada gràcies al sistema de vigilància d’una entitat bancària de La Cellera de Ter. En un primer moment, els investigadors treballaven amb diverses hipòtesis, inclosa la fugida voluntària, tal com va explicar el Conseller d’Interior, Joaquim Forn, en una compareixença davant dels mitjans de comunicació. El Conseller també va puntualitzar que “el cotxe no va caure al pantà per accident, sinó que algú el va empènyer”.

Ara, els investigadors treballen per trobar una explicació als fets -i els responsables- d’un cas que ha sacsejat el Maresme, especialment les dues poblacions on vivien els dos joves, Arenys de Munt i Cabrils.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*