Portada Societat

Les Illes Balears, protagonistes de la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Fira de Calella i l'Alt Maresme

Calella dóna el tret de sortida aquest divendres a la 37a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que enguany està dedicada a les Illes Balears. La ciutat també acull aquest cap de setmana la festa major de la Minerva, que té com a pregoners Tomàs Claramunt i Joan Forest, que van ser portadors de la torxa olímpica a Calella ara fa 25 anys.

Sota el títol “Illes Balears. Essència Mediterrània” la Fira donarà a conèixer durant el cap de setmana la cultura i tradicions de l’arxipelag. A les Nits temàtiques, les estrelles seran els artistes balears Joan Miquel Oliver, que presentarà el seu nou treball Atlantis; Cris Juanico, que portarà el recopilatori 13 i Marco Mezquida, que improvisarà amb el pianista Carles Marigó a partir de la lectura de textos de poetes illencs.

Per altra part, una de les novetats de l’edició d’enguany és un espai de ludoteca de 280 metres quadrats que ha estat dissenyat pel Consell dels Infants de Calella. Aquest espai tindrà un rocòdrom, tallers, jocs de taula gegants, gimcana, robòtica i concurs de dibuix.

Cap de setmana de Festa Major


Publicitat

Els actes centrals de la Festa Major de la Minerva comencen aquest divendres a la tarda amb el pregó infantil a càrrec dels alumnes de l’Escola Minerva. El Pregó de Festa Major està previst per a les nou del vespre amb Tomàs Claramunt i Joan Forest, portadors de la torxa olímpica a Calella, amb motiu del 25è Aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona. Més tard, la fàbrica Llobet-Guri acollirà el 26è Festival de Jazz & Blues “Txespi” a Calella i a l’envelat hi haurà barraques amb l’actuació de Animal, Los Manolos, Roba Estesa i Black & White Brothers.

Dissabte, els protagonistes seran el concert simfònic-coral “Una tarda a Hollywood” a càrrec del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia i el correfoc, entre altres. L’envelat acollirà més concerts, en aquest cas de Di-versiones i El Club de las Muñecas. Per diumenge hi ha prevista la 35a trobada de Gegants, el 43è concurs d’Arròs a la Cassola, el Holi Festival, un concert solidari a càrrec de l’orquestra Costa Brava a benefici de #paralosvalientes i els focs artificials, que tancaran els actes de la festa d’enguany al passeig de Garbí.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*