Referèndum 1-O

L’alcaldessa d’Arenys de Mar i l’alcalde d’Arenys de Munt, citats a declarar pel seu suport al referèndum

L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno i l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda -tots dos d’ERC-, ja han rebut la notificació per anar a declarar als Jutjats de Mataró per haver signat el decret de suport al referèndum de l’1 d’octubre convocat per la Generalitat. Els alcaldes de les dues poblacions estan citats a declarar el proper dilluns 25 de setembre.

Per altra part, l’alcaldessa d’Arenys de Mar s’ha afegit a la petició que altres alcaldes del Maresme han fet arribar a la fiscalia en relació al paper de les policies locals en tot el que té a veure amb el referèndum de l’1 d’octubre. Els alcaldes reclamen que les policies locals no hagin d’actuar com a policia judicial i no es vegin obligades a retirar material relacionat amb el referèndum com paperetes, cartells, pancartes o urnes. En els darrers dies, les policies locals de Vilassar de Dalt, Palafolls, Dosrius o Malgrat de Mar han portat a terme actuacions d’aquest tipus per ordre de la fiscalia.

En una entrevista al programa ‘El Primer Cafè’, que emeten de forma conjunta Ràdio Arenys, Ràdio SantVi, Ràdio Canet i Ràdio Llavaneres, Moreno ha dit que els alcaldes que donen suport al referèndum de l’1 d’octubre “no estem fent res dolent”.

 


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*