Referèndum 1-O

El referèndum de l’1-O en clau maresmenca

Resultats del referèndum

Aquests dies, les informacions relacionades amb el referèndum d’autodeterminació que la Generalitat de Catalunya té previst celebrar el proper 1 d’octubre s’estan succeïnt a tota velocitat. En aquest sentit, al Maresme estem tenint força activitat. Des de les posicions dels alcaldes socialistes de Mataró i Pineda de Mar, que es neguen a cedir locals municipals per a la celebració de la consulta, fins a la citació a declarar de l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, en qualitat de president de l’Associació catalana de municipis (ACM) o les intervencions de material propagandístic a Palafolls i Vilassar de Dalt per part de les respectives policies locals.

Tot plegat requereix que no ens quedem al marge dels esdeveniments. És per això, que des de la modèstia del nostre mitjà, volem aportar el nostre granet de sorra i, a partir de demà, publicarem una sèrie d’articles d’opinió amb el referèndum com a tema central. Són articles d’opinió de persones lligades d’una manera o altra al Maresme: exalcaldes, exregidors o periodistes entre altres. I, per suposat, amb visions favorables, contràries i a mig camí sobre la consulta de l’1 d’octubre. Aquests articles els complementarem amb les informacions del Maresme relacionades amb el referèndum que es vagin succeïnt en els propers dies i que podreu trobar recollides en aquest enllaç.

Tot plegat amb l’objectiu d’oferir un ampli abanic d’opinions per tal que els nostres lectors puguin formar-se una opinió pròpia sobre un dels esdeveniments polítics i socials més importants de la història de Catalunya, Espanya i Europa dels darrers trenta anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*