Palafolls Política Referèndum 1-O

Les policies de Palafolls i Vilassar de Dalt incauten material del referèndum

Les policies de Palafolls i Vilassar de Dalt incauten material del referèndum

Vilassar de Dalt i Palafolls han estat escenaris aquest dissabte de dues actuacions policials vinculades a iniciatives per promoure el referèndum d’autodeterminació convocat pel Govern de la Generalitat per a l’1 d’octubre.

A Palafolls, la Policia Local ha identificat i denunciat diversos membres de la secció local d’ERC per penjar una pancarta a favor del ‘Sí’. A més, segons publica El Nacional, els denunciats s’han negat a retirar-la quan els agents els ho han requerit. Al seu Facebook, ERC Palafolls ha publicat una fotografia del moment de la identificació acompanyada d’un text en el que diuen que “mentre alguns defensem els drets de tots, -inclosos els dels que votaran no-, els contraris ho criticaran des del sofà”.

Per altra part, segons ha denunciat la secció d’ERC de Palafolls també a través de Facebook, l’Ajuntament ha ordenat a la Brigada Municipal que retiri les pancartes de la campanya del referèndum que es van penjar divendres coincidint amb l’inici de la campanya electoral.

A Vilassar de Dalt, la Policia Local també ha intervingut aquest dissabte material de propaganda electoral relacionat amb l’1-O. En concret els agents han retirat cartells de la plaça de la vila que després han tornat a ser penjats segons publica la CUP de Vilassar de Dalt al seu compte de Twitter. La regidora del PP al consistori de la població, Gemma Maria Martin-Moreno, ha celebrat, també a Twitter,l’actuació de la Policia Local.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*