Política Portada Referèndum 1-O

Ordenen a l’empresa malgratenca CDmon el tancament del web del referèndum

Web del Referèndum

La Guàrdia Civil s’ha presentat aquest dimecres a la tarda a la seu de l’empresa malgratenca CDmon, al carrer Girona de la població, per entregar una ordre de tancament del web oficial www.referendum.cat. El web, que recull tota la informació relativa a la consulta per la independència que vol tirar endavant el Govern de la Generalitat el proper 1 d’octubre. ha deixat de funcionar després que l’empresa hagi executat la baixa del web mitjançant l’ordre de desactivació del domini, ja que CDmon és l’empresa registradora del nom de domini referendum.cat.

Segons ha publicat el portal de notícies 3/24 la informació encara es pot consultar a http://alerta.cat/www.referendum.cat, després que l’organització Alerta Solidària l’hagi replicat però a hores d’ara aquest lloc també és innaccessible. Una altra URL recull la informació del web desaparegut: https://web.archive.org/web/20170912131104/https://www.referendum.cat/

Nous dominis actius

Poques hores després de l’ordre de la desactivació del domini referendum.cat a CDmon, el President Carles Puigdemont ha anunciat a través del seu compte de Twitter que el web ja està disponible de nou sota dos nous dominis:  L’allau de visites ha fet caure momentàniament els servidors que donen servei al web.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*