Portada Societat

Continua la cerca dels dos joves maresmencs desapareguts

Imatge dels dos joves maresmencs desapareguts a Susqueda que han difós els Mossos

Els Mossos d’Esquadra continuen la cerca de la parella d’Arenys de Munt i Cabrils, de 21 i 23 anys respectivament, desapareguts des de dijous passat quan anaven a fer una activitat amb caiac al pantà de Susqueda, a La Selva. La policia catalana ha fet un tuit en el que difon una imatge dels dos joves entrant en una oficina bancària de la Cellera de Ter (La Selva) i ha demanat la col·laboració ciutadana per tal d’aclarir el cas.

Els equips de rescat van recuperar aquest dimarts el cotxe de la parella al pantà de Susqueda. A dins, hi van trobar la documentació i altres efectes personals, com una llibreta amb reflexions de la noia segons publica el portal 324. Un dia abans, dilluns, es va trobar un caiac a la deriva, propietat de la parella. Ara, les feines dels Bombers i els Mossos d’Esquadra se centren en la cerca al pantà de Susqueda però el Conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha dit aquest dimecres que “la investigació no descarta cap hipòtesi, inclosa la fugida voluntària dels dos joves”. El Conseller també ha puntualitzat que “el cotxe no va caure al pantà per accident, sinó que algú el va empènyer”.

Per altra part, els Mossos d’Esquadra han explicat que s’ha trobat una pedra al vehicle però es desconeix si ja hi ha era a dins o si va caure a l’interior quan el cotxe va rodar cap a l’aigua, també segons la versió del 324.

La família dels dos joves maresmencs desapareguts va presentar dissabte passat dues denúncies a les comissaries dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar i Premià de Mar després de perdre la pista des de dijous passat, quan van explicar que anaven al pantà de Susqueda a fer una activitat amb caiac.


Publicitat

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*