Portada Societat

Una família francesa allotjada a Pineda, entre els ferits de l’atemptat de Barcelona

Una família francesa allotjada a Pineda, entre les víctimes de l'atemptat de Barcelona.

Una família francesa allotjada a un càmping de Pineda de Mar es troba entre els ferits de l’atemptat de Barcelona de dijous a la tarda segons publica Ràdio Pineda al seu web. Es tracta d’una parella jove, la seva filla de poc més d’un any i làvia de la criatura, que havien anat a passar el dia a Barcelona. L’avi, que també els acompanya en el viatge, va decidir quedar-se a Pineda de Mar. Segons la ràdio local, tenen ferides de diversa consideració, tot i que no es tem per la seva vida.

Una altra família -en aquest cas holandesa- que estiuejava a Malgrat de Mar, també es troba entre les víctimes de l’atemptat. Es tracta d’un matrimoni amb una filla de 15 anys, i una amiga de la nena de 16 anys, allotjades en un hotel de Malgrat de Mar i que també visitaven dijous la ciutat de Barcelona. Dos d’ells estan greus i es troben ingressats a l’Hospital de Sant Pau.

Per altra part, l’Ajuntament de Calella ha confirmat que no hi ha cap persona que es trobi allotjada a la població entre les víctimes, segons recull Ràdio Calella.

Mesures de prevenció arran dels atemptats

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha col·locat tanques de formigó en els carrers de la població que registren un alt volum de peatons. És el cas de la plaça de les Mèlies fins a la plaça del Mar o plaça de l’Ancla i també en els dos accessos principals al recinte firal que hi ha ubicat al passeig marítim. El consistori ha explicat a través de Facebook que la mesura respon “a la necessitat de reforçar la seguretat de la ciutadania després dels atemptats de Barcelona i Cambrils”.


Publicitat

Calella, per la seva part, també ha col·locat tanques de protecció als accessos del carrer Església i Riera Capaspre. En aquest municipi, Policia Local i Mossos d’Esquadra crearan patrulles especials conjuntes per reforçar la presència policial a la zona.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*