Societat Vilassar de Mar

Onze detinguts a Vilassar de Mar per diversos delictes

Un agent de la Policia Local de Vilassar de Mar patrullant de nit. Foto: Aj. Vilassar de Mar

Estiu mogut per a la Policia Local de Vilassar de Mar. Els agents han detingut onze persones entre el 15 de juliol i el 4 d’agost relacionades amb diversos delictes comesos a la població. La darrera d’aquesta sèrie de detencions es va produir la nit de divendres passat després d’una baralla que, segons els agents, hauria començat en un bar situat entre el carrer Jeroni Marsal i l’Avinguda Montevideo de Vilassar de Mar. El detingut, que s’havia fet un tall a la mà durant la baralla, va agredir a tres agents de la Policia Local que van patir diverses lesions i posteriorment va ser traslladat a l’Hospital de Mataró per passar després a disposició judicial.

Un altre episodi amb dosis d’espectacularitat va tenir lloc la nit del 28 de juliol, quan els agents van començar una persecució de dues persones que circulaven de forma temerària amb una motocicleta. La persecució va arribar fins als termes municipals de Mataró i Premià de Mar. El detingut – el conductor de la motocicleta- no tenia carnet de conduir i va passar a disposició judicial.

Per altra part, la nit del 29 de juliol, la Policia Local va detenir els presumptes autors d’un robatori a una botiga de la plaça Jeroni Gelpí. Gràcies a la trucada d’un veí i la seva descripció els agents van poder detenir a un dels dos presumptes lladres però l’altre va poder fugir.

A banda de tots aquests successos, la policia vilassarenca també ha detingut set persones més per diversos delictes, un dels quals violència domèstica.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*