Portada Societat

Les Balears seran les protagonistes de la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Fira de Calella i l'Alt Maresme

La 37a Fira de Calella i l’Alt Maresme dedicarà el seu espai monogràfic d’enguany a les Illes Balears. Ho ha explicat en roda de premsa l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, juntament amb la tinent d’alcaldia responsable de l’àrea de Fires, Núria Parella, i la comissionada de la Fira, Rut Martínez.

La Fira, que tindrà lloc del 22 al 24 de setembre i que enguany arriba a la 37a edició, segueix apostant pel model Fira-festival, combinant l’exhibició de productes amb la programació d’activitats de diferents tipus. Aquest 2017, la llengua catalana tindrà un protagonisme especial amb un espai habilitat per tal que els joves puguin recitat poemes en català.

L’alcaldessa Candini ha explicat que “la Fira són molts anys d’història i de treball” i que l’agermanament que sorgeix amb les Illes Balears suposa “una aproximació real i cultural”.

La Fira també donarà una especial importància a la celebració de l’any Ramon Llull, segons explicat la comissionada Rut Martínez. Per altra part, l’espai de ludoteca d’aquesta edició ha estat dissenyat pels membres del Consell dels Infants de Calella, segons ha explicat la regidora Núria Parella.


Publicitat

Pel que fa a les actuacions musicals, enguany destaquen els concerts dels artistes illencs Joan Miquel Oliver, Cris Juanico, Joana Gomila i Marco Mezquida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*