Economia Portada

Les ‘croquetes amb pareo’ donen el tret de sortida a la ruta gastronòmica de Cabrils

Croquetes amb pareo

Un total de tretze periodistes de deu mitjans de comunicació locals i comarcals -entre ells maresme360- han estat els encarregats d’elaborar alguns dels plats del menú amb el que s’ha donat el tret de sortida a la 5a Ruta Gastronòmica de Cabrils. Es tracta d’una iniciativa de l‘Associació d’Hostalers de Cabrils, que té com a objectiu fomentar el turisme de proximitat i posar en valor les qualitats de Cabrils com a vila gastronòmica. El plat estrella de l’edició d’enguany són les ‘croquetes amb pareo’ que els periodistes han elaborat seguint les indicacions dels professionals de cada cuina. Després, durant el dinar, han explicat la seva experiència i l’Àvia Remei, col·laboradora gastronòmica de TV3, ha donat el seu veredicte favorable.

A la cuina del restaurant Tempo de l’Hort, on hem col·laborat nosaltres, també hem elaborat una gazpatxo amb fresons del Maresme. Ens ho explica els detalls el cap de la cuina del restaurant, Eduard Saavedra.

 

Saavedra també ha destacat que aquest ofici s’ha de viure amb passió.

 

Per la seva part, el president de l’Associació d’Hostalers de Cabrils, Artur Masiques, ha destacat que el producte de proximitat és vital per la cuina actual.


Publicitat

 

Per Masiques, menjar bé és sinònim de consumir productes de temporada.

Ajudants de cuina per un dia

És el segon any que els organitzadors aposten pel format “Ajudants de cuina per un dia” per donar el tret de sortida a la ruta gastronòmica. El president de l’Associació ha explicat que un dels objectius és que els professionals dels mitjans puguin viure en primera persona com es treballa a la cuina d’un restaurant.

 

Tots els professionals dels mitjans han valorat de forma molt positiva l’experiència i han destacat que els permet conèixer la realitat del sector per tal de poder explicar-la millor a la seva audiència. Alguns ja han manifestat el seu desig de tornar l’any vinent.

Immortalitzar les croquetes amb pareo a Instagram

Els organitzadors també han posat en marxa un concurs a instagram amb les “Croquetes amb Pareo” com a protagonistes de l’estiu. Per participar d’han de demanar les croquetes en un dels restaurants participant, fer una fotografia on apareguin i publicar-la a Instagram amb el hashtag #Croquetesambpareo i afegint la localització de l’establiment.

El premi és un dinar per a dues persones i la data límit per participar és el 30 de setembre.

 

Croquetes amb pareo
Les croquetes amb pareo presideixen la taula
Les croquetes amb pareo presideixen la taula
Croquetes amb pareo
Croquetes amb pareo
navigate_before
navigate_next

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*