Cultura Portada

Tret de sortida al CanetRock 2017

Imatge del CanetRock del 2016. Foto: Ignasi Oliveras

El Pla d’en Sala de Canet de Mar acull aquest cap de setmana una nova edició del CanetRock, una de les cites musicals més esperades de l’any, tant del Maresme com de Catalunya.

Amb les entrades exhaurides, artistes de renom com Txarango, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Zoo, La iaia, Doctor Prats, Itaca Band, Gossos, Buhos i Miquel del Roig -i així fins a completar un cartell de quinze bandes-, seran els encarregats enguany de fer cantar i ballar a milers de persones durant dotze hores, des de les sis de la tarda d’aquest dissabte fins les sis de la matinada de diumenge, en un festival que va tornar a néixer ara fa quatre anys.

Sopa de Cabra i Jarabe de Palo, entre les novetats destacades del CanetRock

L’edició de CanetRock 2017 compta amb novetats destacades com l’actuació per primer cop de Sopa de Cabra, que oferirà un concert amb els hits de la banda que el públic ha escollit prèviament, i Jarabe de Palo, que retorna als escenaris per repassar els èxits de 20 anys de carrera musical. Per la seva part, Txarango, Els Amics de les Arts, Zoo, Itaca Band i La iaia també tocaran temes dels seus darrers treballs.

La quarta edició de CanetRock inclou també una actuació en col·laboració amb la plataforma Cultura amb Causa, de la qual en forma part juntament amb altres 6 festivals catalans, i que denuncia l’actual situació dels refugiats a Europa i les polítiques europees que la permeten.


Publicitat

L’organització recomana el transport públic

Pel que fa a la mobilitat, l’organització recomana desplaçar-se a Canet de Mar en transport públic, donat que l’estació de tren és a poc més d’un quilòmetre de distància del recinte on se celebra el festival. En aquest sentit, Renfe ha habilitat horaris especials de trens de rodalies de la línia R1 del Maresme. L’any passat, CanetRock va rebre la visita de 20.000 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*