Uncategorized

Detenen a Dosrius un grup de lladres que actuava a urbanitzacions de tot Catalunya

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Dosrius un grups d’atracadors que en la darrera setmana haurien comès almenys una desena de robatoris silenciosos i violents a immobles d’arreu de Catalunya, sobretot a les comarques gironines. Els arrestats, d’edats compreses entre els 20 i 32 anys, no tenen antecedents policials, el que ha dificultat la seva identificació i detenció.

Les detencions es van fer el passat 17 de novembre poc després que els lladres cometessin un robatori. Els Mossos els van sorprendre en el moment que es dirigien a una zona boscosa per amagar els objectes robats i les armes que utilitzaven en els robatoris.

Modus Operandi

Els lladres acostumaven a entrar els immobles al vespre i amb la cara tapada amb un passamuntanyes. Si es veien sorpresos pels propietaris utilitzaven la violència. Buscaven sobretot diners però en alguns casos també robaven objectes d’electrònica de consum. També sostreien vehicles de gamma alta que eren utilitzats per cometre altres robatoris.


Publicitat

Deu robatoris en cinc dies

Els cinc dies anteriors a la detenció el grup va cometre deu robatoris a xalets, vuit dels quals amb força i els altres dos amb violència i intimidació. El valor dels efectes sostrets en aquests nou robatoris supera els 120.000 euros.

Els robatoris s’han comès a les localitats de Sant Just Desvern, Pallejà (el Baix Llobregat), Sant Andreu de Llavaneres (Maresme), Fogars de la Selva (La Selva) i les localitats de Castell d’Aro, Platja d’Aro i Calonge (Baix Empordà).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*