Uncategorized

Detenen un individu a Calella per robar pressumptament a persones grans

Efectius de la policia local de Calella han detingut a un individu al que se li atribueixen presumptament diversos robatoris amb intimidació a persones grans després de seguir-les prèviament.

Fa unes setmanes que la policia local de Calella estava damunt la pista d’un individu que ha dut a terme, presumptament, diversos robatoris amb violència i intimidació sobre persones grans, preferentment dones. Aquest dilluns a la tarda els agents han detingut un individu, veí de Pineda de Mar, al qual li consten nombrosos antecedents per fets delictius com ara robatoris a establiments i persones i atracaments. Després de diversos dies d’investigació, l’individu va ser detingut per efectius de la policia local a les dependències de l’Hospital de Calella.

El “modus openadi” que seguia es basava en anar a l’Hospital i esperar que en sortís alguna persona gran, preferentment una dona, a la que seguia fins a un punt apartat i després li estirava les arracades i les cadenes d’or entre d’altres objectes. També va arribar a entrar a casa d’alguna víctima per robar-li objectes personals.

La policia local de Calella ha destacat en un comunicat que ha estat de gran ajut la col·laboració del personal de seguretat de l’Hospital de Calella i la detallada descripció donada per part d’algunes víctimes cosa que va ser possible ja que l’individu actuava a cara descoberta.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*