Uncategorized

CiU denuncia que Rodalies ha reduït a la meitat les places de seients en els nous trens Civia

El portaveu d’Infraestructures de Convergència i Unió (CiU) al Parlament, Josep Rull, denuncia en un comunicat que els nous trens Civia que s’han introduït a la xarxa de Rodalies de Catalunya en els últims mesos tenen menys places de seients que els vells trens que oferien aquest mateix servei.

Rull diu que Renfe està utilitzant els mateixos trens que a Madrid, on les distàncies són més curtes i, per tant, no són necessàries tantes places de seients. Segons Rull la Generalitat hauria de demanar a Renfe que adaptés el seu nou material mòbil a les característiques del servei que ofereix a Catalunya. A més el fet de que aquests nous trens tinguin menys places de seients implica que els usuaris que fan un viatge fins al final de la línia es trobin que, en molts casos, no poden seure fins que no han passat ciutats com Mataró o Terrassa.

Josep també explica en el comunicat que “del que es tracta, no és de prescindir de les Civia, que són trens més moderns i amb més prestacions, sinó adaptar-les a les necessitats de Catalunya amb una distribució més generosa de seients”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*