Uncategorized

CiU insta el Conseller Nadal a “aplicar d’una vegada per totes” les bonificacions pactades per als peatges de l’autopista del Maresme

Josep Rull, portaveu d’infraestructures de CiU al Parlament de Catalunya, ha instat el Conseller Nadal a “aplicar d’una vegada per totes les bonificacions dels peatges de l’autopista C-32”, pactades pel Consell Comarcal del Maresme i la Generalitat el mes de març passat i recollides en el pacte per la Mobilitat del Maresme. Segons aquest acord, les bonificacions havien de començar a aplicar-se a partir del segon semestre d’aquest any.

Josep Rull ha explicat en una roda de premsa a Mataró que “malgrat l’acord donava prou marge al Govern per aplicar les mesures acordades a la barrera de Vilassar a partir de l’1 de juliol, set mesos després d’haver-lo signat no hi ha cap bonificació en marxa”. En aquesta roda de premsa també hi eren presents Montserrat Candini, portaveu adjunta de CiU al Senat, Joan Morell, diputat de CiU al Parlament, Benet Maimí, diputat i president comarcal d’UDC, Xavier Badia, president comarcal de CDC, Joan Baliarda, vicepresident del Consell Comarcal del Maresme, i Jaume Borrell, alcalde de Sant Cebrià de Vallalta i representant de CiU en la Comissió de mobilitat del Consell Comarcal del Maresme.

Rull també ha demanat “que no perdin més el temps” i ha advertit que “seria lamentable que el retard es degués a una estratègia merament electoralista de fer efectives les mesures el més a prop possible de les eleccions”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*