Uncategorized

Esquerra Republicana exigeix que es compleixi l’acord de mobilitat del Maresme

La federació comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya al Maresme s’oposa a la proposta parcial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) sobre la mobilitat al Maresme. En un comunicat la formació política explica que rebutgen aquesta proposta perquè ja existeix un acord signat el 16 de març passat on s’hi fixaven una sèrie de mesures per millorar la mobilitat a la comarca abans de construir la Ronda del Baix Maresme i que Esquerra va subscriure.

Aquest acord, que es va signar al Consell Comarcal, contempla inversions i actuacions en matèria de transport ferroviari a curt, mig i llarg termini i també parla d’una reducció progressiva de l’import dels peatges per als residents al Maresme.

En el comunicat Esquerra denuncia que el DPTOP no ha complert els compromisos que tenia amb el Consell Comarcal del Maresme, ja que no s’han aplicat aquests punts fixats a l’acord de mobilitat del 16 de març. Afegeixen que fins que no s’apliquin aquests acords, Esquerra no accepta el plantejament de propostes d’aquest tipus d’infraestructures, en referència a la proposta de la ronda del Baix Maresme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*