Uncategorized

Més de 1.100 atletes participaran en el 2on Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Aquest dilluns s’ha presentat el segon Challenge Costa de Barcelona-Maresme que tindrà lloc el proper diumenge. Més de 1.100 atletes participaran en la prova que començarà a les 7:30 del matí a Calella amb cursa de natació. Fins a les 15.30h no està previst que el primer classificat traspassi la línia de meta. La carretera N-II es tallarà al trànsit entre Calella i El Masnou a partir de les 6:30h del matí i no es preveu que es pugui restablir la circulació fins al voltant de les 19h.

Durant aquesta setmana la comarca del Maresme acull triatletes professionals i amateurs de 30 països diferents. El percentatge d’esportistes internacionals és del 63%. Una altra dada destacada d’aquesta segona edició és el substancial augment de la participació maresmenca.

El Challenge és un triatló internacional en el qual els esportistes han de superar 3 proves: natació, ciclisme i cursa a peu. La distància en natació és de 3.800 metres a mar obert (Calella), en ciclisme 180 km (dues voltes Calella-El Masnou i una tercera Calella-Mataró amb tornada a Calella) i una marató (42,2 km fent 4 voltes Calella-Pineda-Santa Susanna amb entrada a meta a Calella).

Mentre duri el tall de la carretera N-II, l’alternativa per als vehicles serà l’autopista C-32. En els accessos del tram afectat es lliurarà un passi als conductors que hagin estat desviats cap a l’autopista que els permetrà no haver de pagar els peatges. El cost econòmic serà sufragat pel Consell Comarcal del Maresme en un 66,6% i per l’ajuntament de Calella en 33,3%. El tall de la N-II també comportarà modificacions de trànsit a l’interior dels municipis, tant del recorregut en bicicleta, com del circuit a peu per Calella, Pineda de Mar i Santa Susanna.


Publicitat

Podeu consultar el recorregut del II Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme i les afectacions de trànsit a: http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=6902.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*