Uncategorized

Malgrat inaugura aquest dijous el pas elevat del Molí Vell

Aquest dijous per la tarda Malgrat de Mar es convertirà en el primer municipi del Maresme sense passos a nivell amb la inauguració del pas elevat sobre la via del tren al Molí Vell. Així ho ha explicat aquest dimarts l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, al programa matinal de Ràdio Malgrat.

Les obres han durat mesos i han comportat el tall de la carretera entre Malgrat i Blanes (també coneguda com a carretera vella) per la qual cosa el trànsit entre les dues poblacions s’ha hagut de desviar per Palafolls i per la zona dels camps de conreu de Malgrat. L’actuació ha tingut un cost de 2,3 milions d’euros i ha comportat la construcció d’un pas elevat, una rotonda, una variant i l’arranjament de dos camins.

A l’acte d’inauguració està prevista la presència del president d’ADIF, Antonio González, del delegat del govern, Joan Rangel, i de l’alcaldessa de la població, Conxita Campoy.

L’última víctima mortal en aquest punt es va produïr el passat mes de març quan el cotxe en el que viatjava un jove malgratenc amb un acompanyant va ser envestit per un tren que circulava en direcció Blanes.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*