Societat

Una veïna de Calella, víctima d’uns okupes al seu propi pis

Aurora González Germán, una veïna de Calella, viu un infern a casa seva. Els inquilins amb els que conviu al seu pis, un matrimoni marroquí i un ciutadà guineà, es neguen a abandonar l’habitatge tot i que el contracte de lloguer de dues habitacions va expirar el passat mes de novembre. Així ho explica l’edició digital del Maresme de La Vanguardia.

Segons el diari, l’Aurora es va veure obligada a llogar les habitacions per fer front a una delicada situació econòmica personal derivada de la diagnosi d’un tumor que li va obligar a deixar la feina que feia per compte propi.

Quan la seva situació es va estabilitzar, va decidir no renovar el contracte dels llogaters i aquests es van negar. I, a més, van reaccionar de manera violenta i van deixar de pagar el lloguer.

El diari també explica que, des de llavors la dona viu una situació de setge al seu propi domicili, amb amenaces constants. La dona -sempre segons la versió de La Vanguardia- ha demanat ajut a la Policia Local però diuen que “no poden intervenir en un conflicte particular fins que no hi hagi una resolució judicial sobre el cas”.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*