Uncategorized

Santa Susanna està de festa major

Santa Susanna és una altra de les poblacions maresmenques que aquests dies està de Festa Major. Fins el 14 d’agost l’Ajuntament ha preparat diverses activitats per a tots els públics entre els que destaquen el correfoc, les barrakes joves, la xeringada, el ball de Festa Major o la nit de marxa.

Aquest cap de setmana però ha s’han fet alguns actes previs com l’homenatge a la gent gran de dissabte o el IV concurs de pesca infantil Festa Major. Per aquest diumenge també està prevista una neteja del fons marí i dimarts la lligada popular de cintes.

Dimecres començaran els actes centrals de la Festa Major d’enguany amb la traca d’inici de Festa Major i l’ofici solemne en honor a Santa Susanna. El mateix dimarts a migdia podrem escoltar tres sardanes amb la Cobla la Flama i a la tarda es farà la inauguració de la XV Exposició de treballs realitzats en els tallers de gent gran. Les activitats continuaran amb una cursa de cintes grans i més sardanes amb la Cobla La Principal de la Bisbal.

I cap al vespre tindrà lloc l’actuació de l’Esbart Dansaire de Santa Susanna infantil i juvenil amb l’acompanyament de la Cobla de la Flama de Farners. Els actes del dimecres 11 d’agost es tancaran amb el concert de Festa Major amb la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*