Vilassar de Mar

El PSC de Vilassar de Mar dóna suport als pressupostos

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Vilassar de Mar donarà suport als pressupostos municipals en el ple extraordinari que tindrà lloc aquest vespre. El govern municipal, format per ERC – VdM siu Si i Gent per Vilassar, ha arribat a un acord amb els socialistes que ha estat presentat recentment en una roda de premsa.

Algunes de les aportacions que ha fet el PSC als comptes municipals que s’han d’aprovar avui són la destinació de 40.000 euros per al foment de l’ocupació i l’activitat econòmica a Vilassar de Mar, amb prioritat per autònoms i pimes del municipi així com crear una partida vinculada a cultura i memòria històrica que permeti destinar recursos per informar a la ciutadania de la història vinculada al patrimoni cultural de la vila.
Altres propostes són potenciar la Taula de mobilitat, la destinació de 150.000 euros per a pressupostos participatius i la creació d’una taula de treball per a desenvolupar el projecte educatiu a Vilassar de Mar.

Des del govern municipal destaquen en una nota de premsa “l’actitud constructiva, dialogant i compromesa de les dues regidores del grup municipal del PSC”. Per la seva banda, la portaveu del PSC Alícia Rodríguez Luna, ha valorat positivament l’acord i ha dit que “som un partit que en allò que beneficiï la ciutadania ens trobaran”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*