Uncategorized

L’alcaldessa de Malgrat anuncia en el ple que l’Ajuntament ha guanyat el cas Ramón Soler

Durant el transcurs del ple ordinari de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, celebrat aquest dijous, l’alcaldessa Conxita Campoy (PSC) va donar a conèixer el contingut de les sentències del cas Ramón Soler. L’alcaldessa va explicar que l’Ajuntament ha guanyat les dues demandes interposades per l’ex-treballador municipal.

Durant mesos aquest cas ha provocat infinitat de polèmiques i plens crispats. Primer va ser per l’acomiadament de Soler, considerat improcedent pel propi ex-treballador, i després per la prohibició d’assistir als plens que Campoy va decretar després que Soler aboqués un sac de garrofes a sobre la taula de l’alcaldessa durant una sessió plenària.

A banda d’això el ple de l’Ajuntament de Malgrat també va aprovar de forma inicial i per unanimitat el reglament de serveis socials i una moció presentada pel grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) per impulsar i promoure una fira d’entitats al municipi.

En el ple d’anit també es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern (PSC-PP) el pla d’actuacions en el Passeig Marítim, Avda. Bon Pastor i Avda. Països Catalans. L’oposició (CIU-ERC-ICV) es va abstenir.


Publicitat

D’altra banda el grup municipal d’ERC va presentar una moció que reclamava l’elaboració d’un reglament regulador de la participació dels regidors/es i els grups municipals en els mitjans de d’informació i difusió de l’Ajuntament. La moció va ser rebutjada per l’equip de govern però el regidor de Tecnologies de la informació i el coneixement, Antoni Puignou, es va comprometre a enviar a l’oposició un esborrany de reglament en el plaç d’una setmana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*