Uncategorized

Segona festa PrePride Alt Maresme-Costa Brava a Santa Susanna

Aquest dissabte una coneguda discoteca de Santa Susanna acull la segona festa PrePride que se celebrarà des de les 10 de la nit fins les sis de la matinada. Hi ha prevista l’actuació de Manu Avila, de Man 1 Records, D-Moi que presentarà el seu disc Full Of, la Diva Mireia i Hector Boss, de Level Club de Miami, amb un espectacle d’animació i performance Turbo-x.

El Pride Alt Maresme-Costa Brava s’havia de celebrar inicialment al passeig marítim de Blanes però des de l’entitat organitzadora, l’associació Gaylestots (GLT), expliquen que van sorgir molts problemes amb l’Ajuntament, el que ha fet que finalment la celebració de les activitats es faci als municipis de Malgrat, Santa Susanna i Pineda.

En un comunicat els organitzadors expliquen que amb aquest festival pretenen confirmar que les poblacions de l’Alt Maresme i la Costa Brava tenen un caràcter respectuós, obert, divers i plural i ser un referent per a tota la comunitat a més de promoure a la comunitat Lesbiana, Gay, Bisexual i Transexual (LGBT) a través de la cultura i l’oci.

Durant el mes de juliol hi han previstes més festes PrePride a diferents sales de Pineda i Santa Susanna i el 17 de juliol tindrà lloc la celebració del primer Pride Alt Maresme-Costa Brava a la platja dels Pins de Pineda.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*