Uncategorized

La propera setmana finalitza el termini d’inscripcions dels Premis Blocs de Catalunya

El proper 14 de juny finalitza el termini d’inscripcions per a la tercera edició dels Premis Bloc de Catalunya. La capital del Maresme, Mataró, acollirà aquest any l’acte d’entrega de premis que tindrà lloc el proper 1 d’octubre. Als premis s’hi poden presentar tots aquells blocs escrits en català i per aquesta tercera edició s’han afegit dues noves categories: Blocs Gastronòmics i Blocs d’Esports.

La resta de categories per aquesta tercera edició són: Blocs Corporatius, Blocs Personals, Blocs de Cultura, Blocs d’Educació, Formats audiovisuals (aquesta darrera categoria engloba els fotoblocs, els podcast i els vídeoblocs), el premi “Lletra” de la UOC de Blocs de Literatura, Blocs Polítics i Blocs TIC. També cal destacar el Premi Especial Stic.Cat, que l’Associació organitzadora dels premis dóna a aquella entitat, institució o persona que ha realitzat accions especials a la xarxa o a través de la xarxa.

Quan es tanqui el període d’inscripcions s’iniciarà el període de votació que començarà el 17 de juny i s’acabarà el 9 de setembre. El sistema de votació es fa amb dues fases, una a través de la xarxa, on són els internautes que per votació popular escullen els millors blocs; i l’altre, els membres del jurat oficinal, que decidirà quins són els blocs guanyadors a partir dels que hagin quedat finalistes en les votacions a la xarxa.

El jurat d’enguany està compost per diferents persones que representen entitats o institucions, com el President del Parlament, Ernest Benach, Alícia Romero, regidora d’Innovació i Promoció de l’Ajuntament de Mataró i presidenta de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, o les dues noves incorporacions de dos guanyadors de la passada edició, com Dani Cortijo (editor del bloc “Altres Barcelones”) i Marc Serena (editor del bloc “La volta dels 25”), entre d’altres.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*