Uncategorized

Constitueixen el consorci DO Alella

Quinze municipis de les comarques del Maresme i el Vallès Oriental i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella han constituït aquest dilluns a La Roca del Vallès el Consorci DO Alella, que té com a objectiu impulsar l’activitat turística i econòmica d’aquest territori. El Consorci tindrà la seu social a Alella i una de les seves primeres funcions serà la d’elaborar i desenvolupar un Pla de Foment de turisme enològic.

D’aquesta manera el Consell Regulador i els municipis d’Alella, Cabrils, El Masnou, La Roca del Vallès, Martorelles, Montornès del Vallès, Òrrius, Premià de Mar, Santa Maria de Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt uniran els seus esforços per promocionar conjuntament el territori sota el paraigües del Consorci DO Alella. La nova entitat és fruït del treball iniciat fa dos anys pels ajuntaments que comparteixen aquesta denominació vitivinícola. Neix amb la implicació de quinze dels divuit municipis de la DO i està obert a futures incorporacions.

El Consorci és l’eina que ha d’impulsar i coordinar les polítiques turístiques dels municipis i promoure iniciatives per atreure visitants al territori i donar a conèixer els vins, el patrimoni i el paisatge de la zona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*