Aquest divendres comencen les jornades gastronòmiques del peix i el marisc, una oferta de plats basada en els productes de proximitat en la que participen una seixantena de restaurants de quinze municipis del Maresme. A més, per tal de donar suport a la iniciativa, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal del Maresme han editat un fulletó que recull les diferents propostes dels restaurants i els llocs més emblemàtics dels municipis que hi col·laboren. El fulletó també inclou vuit receptes elaborades per diversos restaurants.
En l’edició d’enguany de les jornades gastronòmiques del peix i el marisc hi participen restaurants d’Arenys de Mar, Argentona, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol de Mar. Les jornades s’allargaran fins el 17 de juliol.
marina360 és el nom resultant de la integració de tres60.cat en l'estructura empresarial de Ràdio…
Aquesta setmana -dimecres concretament- comença el nou cicle de tallers adreçats a emprenedores i emprenedors…
Escolta-ho aquí: Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L'enviem cada dia a…
Aquest 2022 tampoc hi haurà Carnaval de la Costa Brava Sud per la pandèmia. Ho…
Diverses famílies de blocs ocupats a Santa Coloma de Farners critiquen que se'ls ha tallat…
Passatgers arribant a l'aeroport de Girona. Foto: Aleix Freixas/ACN El nou pla director de l'aeroport…