Uncategorised

Lax’n’busto, Manel i Sara Baras, caps de cartell del Festival Arts d’Estiu de Pineda

El Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar fa un salt qualitatiu i portarà a l’Alt Maresme artistes de renom com els Lax’n’Busto, Manel, Sara Baras i Berto Romero entre altres. Els espectacles, que tindran lloc del 12 de juliol al 30 d’agost, es faran al pati de l’escola Sant Jordi ja que aquest espai compta amb un aforament per a unes 1.200 persones, el triple que l’espai de Can Comas, on s’havien fet fins ara.

Els organitzadors –Ajuntament i Centre Cultural i Recreatiu– han explicat aquest dimecres en roda de premsa que “enguany el festival ha fet un salt qualitatiu i aposta per convertir-se poc a poc en un dels festivals d’estiu de referència a Catalunya, com ho són els de CapRoig o Perelada”. Les entrades, tret de les grans actuacions, tindran un preu d’entre 10 i 20 euros. Aquests preus són possibles, segons expliquen des del Centre Cultural i Recreatiu, pel fet que enguany es posen més entrades a la venda.

Per la seva banda, l’alcalde Xavier Amor, explica que l’objectiu és omplir l’espai amb els concerts i les actuacions.”No volem guanyar diners, sinó cobrir despeses”, ha dit Amor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*