Societat

Els organitzadors de Fira Salut fan una valoració positiva de la primera edició

Aquest diumenge ha tancat les seves portes la primera edició de Fira Salut a la fàbrica Llobet Guri de Calella, un espai en el que gairebé un centenar d’empreses relacionades amb la salut i el benestar han pogut donar a conèixer els seus productes i serveis. Els organitzadors han fet una primera valoració positiva tot i que la resposta del públic ha estat més discreta de la prevista inicialment. Tot i així, el número d’entrades venudes s’ha acostat força a l’objectiu inicial.

Marta Hernàndez, responsable d’una de les empreses organitzadores, ha explicat que “s’ha de tenir en compte que és el primer any que es fa aquesta fira, l’espai que ocupa és molt gran, s’organitzen moltes activitats al mateix temps i, a més, les entrades serveixen per als tres dies”. Hernández afegeix que estan satisfets per “haver pogut posar en marxa la fira i haver aconseguit el número d’empreses participants que ens havíem fixat”.

Els sectors representats en aquesta primera edició de Fira Salut han estat diversos: des del món dels esports, l’alimentació, la bellesa i la medicina fins a la construcció sostenible. Destaquen els suports explícits que ha rebut la iniciativa, com el de Carme Ruscalleda o el pilot de rallys Joan Pedrero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*