Uncategorised

El Maresme prepara una campanya per frenar l’expansió del mosquit tigre

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha començat per tercer any consecutiu una campanya per protegir a la població del Maresme del mosquit tigre. De fet, diversos tècnics del CCM s’estan desplaçant cap als principals punts de cria de larves dels 21 municipis que hi col·laboren i aplicar-hi larvicida per evitar la seva eclosió.

El mosquit tigre, després d’arribar al Vallés Occidental i al Barcelonès, va establir-se al Maresme al 2010 i, segons el Consell, només es pot frenar mitjançant una estratègia conjunta. És per aquest motiu que va crear el Servei comarcal de control de mosquits i va impulsar aquesta sèrie de treballs a fi de frenar la seva eclosió.

Els 21 municipis que s’han sumat a aquesta campanya són: Alella, Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Mataró, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta, Santa Susanna, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt. La campanya ha començat aquest mes de maig i s’allargarà fins l’octubre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*