Uncategorised

Aquest divendres es tanca el termini per presentar treballs al concurs literari maresme360

Aquesta setmana finalitza el termini per a la presentació de treballs per al I Concurs Literari maresme360, que organitza aquest portal. El termini per a la presentació d’originals així com per fer les votacions a través de la pàgina de Facebook del concurs finalitza aquest divendres 31 de maig a mitjanit.

Durant la propera setmana el jurat del concurs farà les seves deliberacions i es posarà en contacte per correu electrònic amb els finalistes. Els guanyadors, que tindran un premi d’un lot de llibres i un allotjament d’un any per a una pàgina web o blog (hosting), es donaran a conèixer en un acte públic que tindrà lloc el divendres 7 de juny a les vuit del vespre a l’Arxiu Municipal de Malgrat de Mar i que comptarà amb una conferència sobre el present i futur immediat dels mitjans de comunicació local que anirà a càrrec del periodista Saül Gordillo.

El I Concurs Literari maresme360 compta amb la col·laboració de les editorials Gregal, Palamedes i Edicions 1984; de l’empresa de hostings i dominis CDmon i de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*