Uncategorized

Desmantellen una plantació de marihuana al centre de Pineda de Mar

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Pineda de Mar han desmantellat una plantació de marihuana situada en un local del centre de Pineda de Mar i han detingut quatre persones de nacionalitat espanyola. Els agents han localitzat un total de 124 plantes en una instal·lació preparada per al seu cultiu així com els materials per poder-la vendre i un arma que han trobat en un segon local.

La localització es va poder fer després de l’alerta de forta pudor per part dels veïns de la zona. Durant l’escorcoll, la policia també va detectar un possible frau en el consum elèctric. Els detinguts han passat a disposició dels jutjats d’Arenys de Mar.

Detingut per tràfic d’heroïna

Aquesta no ha estat, però, l’única operació antidroga que ha dut a terme la policia les darreres setmanes a Pineda de Mar. Ara ha trascendit que els Mossos d’Esquadra van detenir a finals de gener un home de 51 anys i nacionalitat gambiana per tràfic de drogues a la via pública. Durant l’escorcoll, els agents van localitzar petites dosis d’aquesta droga, una xeringa i 230 euros en metàl·lic. El detingut ha quedat en llibertat amb càrrecs.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*