Uncategorized

El Twitter de Vilassar de Mar torna a optar als premis Shorty Awards

El canal de Twitter de l’Ajuntament de Vilassar de Mar torna a estar nominat als premis Shorty Awards, uns guardons que reconeixen la tasca de persones, empreses i institucions a les xarxes socials. La novetat d’enguany és que en aquesta edició només passaran a la final els sis primers de cada categoria. Aquest dilluns finalitzen les votacions i el canal de Vilassar, que participa en la categoria de govern, té gairebé assegurat el seu passi a la final, ja que es troba en segona posició.

El regidor de Comunicació, Atenció al ciutadà i noves tecnologies, Laureà Folch, ha valorat molt positivament el fet que el canal de Twitter de l’Ajuntament torni a ser present als Shorty Awards ja que “des de l’Ajuntament vam fer una aposta ferma per acostar la tecnologia al servei de les persones, i la gent, els usuaris, valoren molt positivament el servei que donem a través de les xarxes socials, en concret Twitter i Facebook”.

L’any 2011 el twitter de Vilassar de Mar va ser notícia arreu en passar a la final i aconseguir la tercera posició. L’any passat va estar nominat però no va passar a la final. Les nominacions es poden fer al web http://shortyawards.com/vilassardemar escrivint en anglès el motiu de la nominació (amb un màxim de 140 caràcters) després de la paraula “because”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*