Uncategorized

Malgrat ja té pressupost per al 2013

El darrer ple municipal de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat el pressupost del consistori per al 2013 que enguany puja a més de 18 milions d’euros, poc més que el de l’any anterior, que no va arribar als 17.

Els comptes no es van poder aprovar en el ple del mes de desembre ja que l’equip de govern (PSC-PP) es troba en minoria i els grups de l’oposició es van mostrar contraris a donar el seu suport, per la qual cosa la proposta de pressupost no es va sotmetre a votació. Ara, el govern de Campoy (PSC) i el grup municipal de CiU, encapçalat per la convergent Neus Serra, han arribat a un acord que ha permès desencallar la situació. El pacte recull com a principals punts un augment de la inversió que permeti la rehabilitació del pavelló municipal de l’avinguda de Tarragona; la redacció del projecte d’accessibilitat del pas soterrani de l’N-II, que connecta el barri de Can Palomeres amb la zona nord d’aquest veïnat; impulsar el projecte del tram zero de la riera (que inclou el compromís de CiU de participar en les converses per desencallar l’obra) i estudiar la viabilitat de l’empresa pública Malgrat Turisme..

El pressupost del 2013 de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, que ha hagut de ser elaborat amb les ordenances municipals prorrogades del 2012, ha comptat amb els vots favorables de PSC i PP, l’abstenció de CiU i els vots contraris d’ERC i ICV-EUiA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*