Uncategorized

Els treballadors de la Gallostra es tanquen a l’empresa per protestar contra el tancament definitiu

La plantilla de la fàbrica tèxtil Gallostra, a Pineda de Mar, ha decidit tancar-se de manera indefinida a les instal·lacions de l’empresa com a mesura de protesta pel tancament definitiu anunciat recentment. La plantilla, de 125 persones, porta vuit mesos sense cobrar i, fins al moment, només s’han abonat parcialment les nòmines del mes de setembre.

Els treballadors reclamen una indemnització de 45 dies per any treballat ja que sostenen que la companyia va registrar elevades facturacions en el darrer any. Denuncien, a més, que l’administradora concursal, que porta la gestió de l’empresa des del mes d’octubre, vol recórrer al Fons de Garantia Salarial (FOGASA) per pagar les indemnitzacions.

Però el tancament a la fàbrica no és la única mesura de protesta. Aquest dimecres al matí la plantilla ha fet una concentració i han tallat el trànsit a la N-II, a la rotonda amb l’Avinguda Mediterrani de Pineda de Mar. La mobilització, que s’han desenvolupat sense incidents, ha tingut el suport de l’alcalde de la població, Xavier Amor, del líder comarcal del PP, Diego Sánchez i del portaveu d’Iniciativa Els Verds-Esquerra Unida i Alternativa, Marcos Ortega.

Per aquest divendres hi ha convocada una altra manifestació que sortirà a dos quarts de deu del matí de davant del Centre Innova i es dirigirà a Calella passant per alguns carrers del barri pinedenc de Poblenou.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*