Uncategorized

Tres incendis a l’Alt Maresme provoquen diversos ferits per intoxicació

Entre el migdia del dia de Sant Esteve i la matinada d’aquest dijous s’han declarat tres incendis en habitatges de Sant Cebrià de Vallalta, Calella i Pineda de Mar que han provocat diversos ferits lleus per inhalació de fum.

El primer foc es va declarar el dia 26 poc abans de les dues del migdia en una casa unifamiliar de tres plantes aïllada situada al carrer Mar de Juny número 26 de Sant Cebrià de Vallalta. L’incendi va afectar la segona planta i va cremar material de gimnàs, roba i estris varis. Una persona va resultar intoxicada lleu pel fum i va ser atesa pel SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) in situ.

Tres hores més tard, cap a les cinc de la tarda, un incendi en un hotel de Calella situat a la carretera Turisme número 42 de la població va provocar sis ferits lleus per inhalació de fum, tres de les quals van haver de ser traslladades a l’Hospital Sant Jaume. El foc va afectar una secadora de la bugaderia, situada al soterrani de l’hotel.

D’altra banda, durant la matinada d’aquest dijous, s’ha declarat un incendi en un habitatge del carrer Diputació número 6 de Pineda de Mar. El foc, situat en un dels pisos de la sisena planta, ha afectat totalment una habitació i el rebedor. Una dona de 66 anys ha estat evacuada a l’hospital de Calella per intoxicació lleu de fum i, com a mesura preventiva, els veïns de l’edifici afectat i els del costat han estat desallotjats tot i que han pogut tornar als seus habitatges entre les 04.30 i les 05.30 hores de la matinada.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*