Uncategorized

Una de prostitutes

Va l’altre dia el Diari de Girona i treu una notícia en què alguns polítics de l’Alt Empordà posaven de volta i mitja a Google perquè al seu servei Street-View s’hi poden veure algunes prostitutes de les que ens adornen les carreteres.
A la notícia del Diari de Girona es parlava del perjudici per la imatge de la zona que aquestes prostitutes causen, i jo no tinc clara quina és la postura que cal prendre: tirar-me per terra de riure o fer partir-me igualment de riure però fent cara d’indignació políticament correcta.

Des del meu punt de vista, els fets són els següents: Les prostitutes són a la carretera, surtin o no surtin als mapes de Google. Les prostitutes són a les carreteres per on entren els estrangers a casa nostra i per la que surten quan se’n van. És a dir, que les veu tothom que vol, i qui no vol també (a diferència d’Internet). Si tan clar tenim que les prostitutes a les carreteres són un perjudici per la nostra imatge, perquè deixem que hi siguin? O més aviat, perquè deixem que cada vegada n’hi hagi més?

La darrera vegada que vaig anar de Blanes a Girona (fa una setmana), en vaig comptar una quinzena (deixant de banda el Margarita, és clar!). Però clar, la culpa no pot ser dels que tenen poder de decisió, de manera que amb una pirueta sorprenent és culpa a Google que, sense que sigui una de les empreses per qui sento més filia, en aquesta ocasió fa el paper de simple cronista gràfic. El que es veu és el que hi ha. Agradi o no agradi.

Ep! I no us perdeu el millor de tot! Resulta que el Diari de Girona va consultar el col·lectiu Hetaira de treballadores sexuals (osti! Existeix això?), i ve a dir que a Google són uns cabrons perquè no han demanat autorització per prendre les imatges d’unes noies que s’exhibeixen a la via pública a cada cotxe, camió o camioneta que passa. I atenció al final del final perquè és encara millor. Hetaira diu que cal respectar la intimitat d’aquestes noies perquè algunes d’elles estan aquí ilegalment i sota el control de màfies!


Publicitat

Definitivament, a Google són uns cabrons, però després d’això no entenc com els tancs no han sortit al carrer (en sentit figurat, eh? Res de bromes pesades…). Conclusions que espero que compartiu amb mi: tenim les carreteres sembrades de prostitutes i la culpa és de Google per refregar-nos per la pantalla dels nostres ordinadors la realitat que volem oblidar (alguns no…) quan passem per la carretera. Les prostitutes ens perjudiquen la imatge, però ho permetem. El que no tolerem és que ens ho facin saber.

I finalment, sabem que algunes (jo sospito que moltes) d’aquestes noies estan aquí forçadament, i no fem res, només volem que Google les tregui dels mapes… perdò si ho he entès malament, però em sembla que els cabrons són uns altres.

Enllaç a la notícia del Diari de Girona:
Anar-hi

Article publicat a la revista Som la Selva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*