Uncategorized

Detinguts tres veïns de Mataró per tres robatoris violents en una mateixa tarda

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves veïns de Mataró com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació, tots comesos durant la tarda del 30 de novembre a la capital del Maresme.

Les detencions es van fer després que la policia catalana va rebre un avís que s’havia produït un robatori amb violència d’un telèfon mòbil a un menor d’edat, succés que va tenir lloc al carrer Alarcón de Mataró. A partir de la descripció de la víctima els agents van fer una recerca fins que van localitzar els presumptes autors al carrer Set Partides de la població. Durant l’escorcoll, la policia va localitzar dos telèfons mòbils i una navalla. Després de la seva identificació, els tres joves van ser detinguts. Posteriorment, la investigació va permetre relacionar els detinguts amb dos robatoris més que havien tingut lloc aquella mateixa tarda amb idèntic modus operandi.

Els detinguts, de nacionalitats dominicana i colombiana, ja han ingressat a presó per ordre del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Mataró.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*