Uncategorized

El temporal va provocar danys forestals al Maresme valorats en gairebé 36 milions d’euros

El temporal que va afectar Catalunya els dies 7 i 8 de març va provocar importants danys als boscos de la comarca. El Consell Comarcal i la Federació d’Agrupacions de Defensa Forestal (ADF’s) del Maresme han el·laborat un informe que conclou que les nevades i les ventades han provocat desperfectes en el 54% dels boscos de la comarca. En termes econòmics la valoració de danys ascendeix a 35,68 milions d’euros.

La part més afectada és la xarxa bàsica de prevenció d’incendis i, especialment, al nord i al sud de la comarca. Aquest punt és especialment preocupant ja que amb l’arribada del bon temps i la pujada de les temperatures el risc d’incendis és més alt de l’habitual, que ja és elevat normalment.

Reclamacions pels talls de llum fins el 6 d’abril

D’altra banda el 6 d’abril és la data límit perquè els maresmencs que s’han vist afectats pel tall de subministrament elèctric com a conseqüència de les nevades del 7 i 8 de març i vulguin tramitar la seva reclamació a través de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) enviïn la seva queixa al Consell Comarcal.


Publicitat

El Consell Comarcal del Maresme ja s’ha reunit amb Endesa i s’està negociant una via d’atenció d’aquestes reclamacions. La tercera setmana d’abril, l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor ja podrà donar una resposta als usuaris que han fet arribar la seva reclamació.
Fins el moment, 430 abonats ja hen fet arribar la seva queixa i petició de reclamació.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*