Uncategorized

Un projecte d’autodiagnosi i autotractament és el guanyador dels Premis Cre@tic 2012

L’empresa Global Health Home Devices, que desenvolupa dispositius mèdics d’autodiagnosi i autotractament, ha obtingut el primer guardó de la dotzena edició dels Premis Cre@tic 2012, uns premis que s’emmarquen dins de la Nit amb Futur, que organitza la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme i l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM). L’acte, que s’ha celebrat al mateix Tecnocampus, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Mataró, Joan Mora, que s’ha compromés a “llimar barreres o problemes” de l’administració amb els quals es troben els empresaris i emprenedors a l’hora de posar en marxa un negoci.

A l’edició d’enguany s’han presentat un total de 39 projectes. El primer premi està dotat amb 10.000 euros; el segon, amb 4.000 euros i el tercer, amb 2.000 euros. A més, els tres guanyadors tenen dret a instal·lar-se a la incubadora d’empreses del TecnoCampus durant un any, amb una bonificació sobre el preu de lloguer. Els Premis Cre@atic també comtemplen la concessió d’un accèssit dotat amb 500 euros.

Els Premis Cre@tic estan organitzats per la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró, la Diputació de Barcelona, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Grup d’empreses TIC del Maresme (GENTIC), ACC1Ó, l’Associació independent de joves empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona mitjançant la seva delegació del Maresme i PIMEC (Petita i mitjana empresa de Catalunya).

En el transcurs de la Nit amb Futur, també s’han lliurat per part de l’IMPEM els reconeixements a les millors pràctiques en cooperació empresarial i els reconeixements a empreses per bones pràctiques amb responsabilitat social.


Publicitat

Emplaçament a Caixa Laietana a recuperar “l’ètica inicial”

L’alcalde de la ciutat ha emplaçat Caixa Laietana, actualment integrada a Bankia, a recuperar “l’ètica inicial” que va permetre la creació de la seva obra social, la Fundació Caixa d’Estalvis Laietana. Joan Mora creu que l’entitat mataronina s’ha de “reinventar, igual que fan molts emprenedors”.

El ple del mes de juny de l’Ajuntament de Mataró va votar una proposta que va obtenir el suport de tots els grups municipals per reclamar la continuïtat de l’obra social de Caixa Laietana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*