Uncategorized

El Ple extraordinari de les ordenances fiscals de Malgrat se celebrarà el 26 de novembre

El Ple extraordinari de les ordenances fiscals per a l’any 2013 de Malgrat de Mar tindrà lloc el 26 de novembre. Es tracta d’una sessió que només té dos punts a l’ordre del dia i que han demanat els grups de l’oposició (CiU, ERC i ICV-EUiA) després que en el darrer ple ordinari no s’inclogués aquest punt.

Concretament, l’ordre del dia parla de la “modificació d’ordenances fiscals i preus públics per al 2013 amb inclusió de les esmenes presentades per CiU, ERC i ICV-EUiA”. Un segon punt fa refèrencia a “l’adopció i execució dels acords aprovats al Ple del mes de febrer sobre el fraccionament de l’IBI i la bonificació del 5% dels rebuts domiciliats”.

La majoria que tenen els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Malgrat farà que s’aprovin els dos punts de l’ordre del dia tot i que la seva aplicació -almenys a principis d’any- encara és una incògnita. En els darrers dies, l’alcaldessa, Conxita Campoy (PSC), i la cap de l’oposició, Neus Serra (CiU), han mantingut un creuament d’acusacions mútues sobre les ordenances fiscals. Serra creu que el govern format per PSC i PP “vol prorrogar les ordenances d’enguany” i Campoy afirma que l’actitud de l’oposició respon “a la voluntat de demostrar la seva majoria i buscar el conflicte permanent”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*