Uncategorized

Traslladen l’escola Angeleta Ferrer de Mataró per problemes estructurals

L’Ajuntament de Mataró ha decidit traslladar els alumnes de l’escola pública d’educació infantil i primària Angeleta Ferrer a un altre centre escolar després que els serveis tècnics municipals han detectat problemes estructurals en part de l’edifici, concretament aluminosi. De forma provisional, els 221 alumnes de l’escola s’acolliran al poliesportiu Eusebi Millán i, a partir de la setmana que ve, faran classe a l’escola pública Torre Llauder. Tot i això, el consistori ha demanat als pares i tutors que es facin càrrec dels nens aquest dijous i divendres mentre no s’habiliten les aules per poder acollir-los la setmana vinent.

Els problemes estructurals s’han detectat arran de la construcció d’una nova escala que havia requerit el Departament d’Ensenyament per tal de millorar les condicions d’evacuació en cas d’emergència.

Per aquest dijous, l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament han convocat una reunió amb pares i professors per tal d’explicar el problema. El consistori mataroní, per la seva banda, ha posat a disposició dels interessats el telèfon d’atenció ciutadana 010 i el de l’Institut Municipal d’Educació (93 758 23 31).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*