Uncategorized

El Teatre Clavé dóna el tret de sortida a la programació de ‘L’art de ser espectador’

El Teatre Clavé de Tordera ha encetat una nova edició de “L’art de ser espectador”, una programació d’arts escèniques i musical que es realitza en horari escolar des de fa més de deu anys. Fins el mes d’abril de 2013, el Clavé acollirà la visita de prop de 8.000 alumnes de 25 escoles i instituts de les poblacions de Tordera, Pineda de Mar, Palafolls, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Calella, Fogars de la Selva i Sant Iscle de Vallalta.

“L’art de ser espectador” conté una desena d’espectacles de diversos gèneres i compta amb la col·laboració de companyies de renom com Pep López, Hirondela Teatre o La companyia del príncep Totilau, entre d’altres. L’objectiu és donar als alumnes la possibilitat d’assistir com a públic a espectacles i propostes d gèneres diferents que contribueixin a la seva educació artística, emocional i cultural.

L’experiència està organitzada de forma conjunta per la Fundació Teatre Clavé i els municipis de l’Alt Maresme i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*