Uncategorized

ICV-EUiA de Mataró proposarà que els treballadors de l’Ajuntament cobrin una part de la paga de nadal

El grup municipal d’ICV-EUiA de Mataró presentarà una proposta en el Ple municipal del mes de novembre per tal que els treballadors de l’Ajuntament i els càrrecs electes puguin cobrar una part de la paga de nadal, suprimida aquest estiu pel govern de l’Estat.

Els ecosocialistes reclamen que els treballadors puguin cobrar una part d’aquesta paga, concretament la quantitat devengada entre l’1 de juny i el 15 de juliol, quan es va aprovar el decret que suprimeix la paga. Expliquen en un comunicat que el dret al cobrament de la paga extraordinària de desembre del personal del sector públic es genera entre el dia 1 de juny de l’exercici en curs fins al dia 30 de novembre.

Per al regidor d’ICV-EUiA Esteve Martínez “és una injustícia que als treballadors i treballadores del sector públic se’ls negui el pagament d’una part de la paga de Nadal a la que tenen dret”. Martínez apunta que “fins i tot el Defensor del Poble, nomenat pel PP, ha expressat els seus dubtes sobre la constitucionalitat de la norma”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*