Uncategorized

El PP de Pineda enceta el curs polític amb la voluntat de ser una alternativa de govern

El Partit Popular (PP) de Pineda de Mar ha presentat aquest dimecres en roda de premsa els eixos principals de la seva política per als propers mesos. El portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Pineda, Xavier Zarco, els ha resumit en tres punts: seguretat, urbanisme i economia.

En matèria de seguretat ciutadana Zarco ha fet referència als incidents recents al barri de Poblenou. Ha assegurat que continuarà treballant “per solucionar el problema i perquè hi hagi més policia al carrer, que és el que els veïns volen veure”.

Pel que fa a urbanisme i equipaments el líder dels populars ha destacat la “prioritat” del tercer institut de Pineda de Mar i ha anunciat que ja han iniciat contactes amb el grup parlamentari del PP per tal que l’obra es pugui incloure en els propers pressupostos de la Generalitat. Zarco també ha explicat que el seu grup proposarà una planificació de la zona de càmpings de Poblenou com a zona hotelera i insistirà en iniciatives per a la millora del polígon industrial.

En l’ambit econòmic Xavier Zarco ha anunciat un pla estratègic per al comerç de la població alhora que ha recordat que Pineda és un dels municipis amb una de les taxes d’atur més elevades del Maresme. També ha anunciat la presentació d’una moció al Ple municipal per tal que es reguli l’activitat dels locutoris a través d’una ordenança.


Publicitat

El portaveu del grup municipal popular ha fet, d’altra banda, una valoració del darrer curs polític. Ha recordat alguns dels episodis més rellevants com la unitat de tots els grups de l’oposició que es va donar quan l’alcalde Xavier Amor va anunciar la convocatòria d’una plaça d’empleat públic que l’oposició va denunciar que es convocava per beneficiar un càrrec de confiança socialista.

Zarco també ha destacat que el PP ha estat l’únic grup que s’ha abstingut en la votació de les ordenances i pressupostos i que ha votat el 90% de les propostes del govern del PSC. En aquest sentit, Xavier Xarco ha defensat que el PP sempre “vol treballar i sumar però el govern ens ignora i diu que posem pals a les rodes”.

“CiU ni està ni se l’espera”

Així de contundent s’ha mostrat Xavier Zarco amb la federació nacionalista a Pineda de Mar. El portaveu dels populars creu que, en aquests moments, CiU no és una alternativa de poder al PSC com ho ha estat tradicionalment i ha afegit que “el PP vol donar un pas endavant, créixer i ocupar aquest espai”. En aquest sentit ha fet una crida als votants descontents de CiU.

Actualment el Partit Popular és la segona força política de l’Ajuntament de Pineda de Mar amb quatre regidors.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*