Uncategorized

Alella celebra aquest cap de setmana la 38a Festa de la Verema

Alella es converteix aquest cap de setmana en la capital maresmenca del vi. I és que la població celebra la 38ena edició de la Festa de la Verema, una cita multitudinària amb el món del vi com a protagonista. Una de les novetats de l’edició d’enguany és la venda anticipada de tiquets de degustació per a la Mostra de vins i gastronomia on aquest any hi seran presents per primera vegada el Parc Arqueològic Cella Vinaria-CAT i el Consorci DO Alella.

Els objectius de la Festa de la Verema són diversos. D’una banda, segons expliquen des de l’Ajuntament d’Alella, la festa serveix per conèixer els vins que es produeixen a la DO Alella i el seu procés d’elaboració però també per promocionar el territori. El programa es completa amb altres propostes com la fira d’artesans, visites guiades i els actes infantils, lúdics i festius.

La Festa de la Verema marca l’inici de tot un seguit d’iniciatives relacionades amb el vi i que s’allarguen fins a l’octubre. El 15 i 16 de setembre se celebra la Vinalia Rústica al Parc Arqueològic Cella Vinaria-CAT i del 21 de setembre al 7 d’octubre té lloc la tercera edició de la Setmana del Vi DO Alella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*