Uncategorized

Campoy creu que suprimir les mancomunitats és ‘un error garrafal’

L’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy (PSC), creu que la decisió del govern central de suprimir les mancomunitats és “un error garrafal”. Ho ha dit en una entrevista a maresme360.cat en la qual també ha valorat altres mesures del govern de Rajoy com la supressió de la paga extra de nadal als empleats públics.

Campoy defensa les mancomunitats per la seva “viabilitat econòmica” enlloc dels Consells Comarcals que, segons l’alcaldessa, s’haurien de suprimir i cedir el seu personal als Ajuntaments. Malgrat de Mar és la seu de la Mancomunitat de residus de l’Alt Maresme, de la que formen part les poblacions de Malgrat, Pineda, Palafolls i, fins fa poc, Santa Susanna.

Conxita Campoy creu que la manera d’aprimar les administracions públiques passa per reduir costos en càrrecs polítics i infraestructures i dubta que les Diputacions puguin fer la feina d’un consistori en cas que aquest sigui intervingut per l’Estat, ja que això “probablement comportaria que haguessin de destinar alguns tècnics i això augmentaria els costos”.

“En rebeldia” per la supressió de la paga extra de nadal als empleats públics


Publicitat

Campoy ja va manifestar en el Ple ordinari del mes d’agost de l’Ajuntament de Malgrat de Mar el seu rebuig a la mesura del govern de l’Estat de suprimir la paga extra de nadal als empleats públics i va anunciar que, si troba suports en altres consistoris. es declarà “en rebeldia” i no aplicarà la mesura.

L’alcaldessa ha explicat, a més, que el PSC farà arribar una queixa formal al govern de Mariano Rajoy a través d’una carta o en forma de moció als plens dels Ajuntaments.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*