Uncategorized

La xarxa es mobilitza per evitar el possible tancament de la revista Estela

La revista Estela ha estat protagonista aquesta setmana a Facebook i Twitter per l’anunci del seu possible tancament a finals d’aquest any degut a les dificultats econòmiques que travessa. Una subvenció pendent de la Generalitat que no acaba d’arribar i l’estancament de les vendes i el número de subscriptors són els principals responsables de l’actual situació.

És per això que un grup de calellencs i calellenques s’han posat mans a l’obra per tal de recollir els suports, les idees i els recolzaments necessaris per garantir la continuïtat de la revista, actualment l’única publicació local escrita de Calella -a banda del recentment estrenat butlletí municipal Calella és més– i que acumula 66 anys d’història. De moment, han creat un grup a Facebook que en pocs dies ha superat el centenar de membres i on ja s’han exposat algunes idees però també crítiques al format actual de la publicació.

Les propostes són diverses i passen des de fer el salt a internet a redefinir els continguts i buscar el suport de mecenes, patrocinadors i anunciants que puguin cobrir les despeses mínimes durant un parell d’anys. El periodista calellenc Saül Gordillo, un dels impulsors del moviment, ha publicat en el seu bloc personal un document amb deu propostes concretes, pròpies i d’altres membres del grup, per executar a curt i mig termini.

La revista Estela compta actualment amb 267 subscriptors i té una tirada de 520 exemplars.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*